Menukaart

De chef stelt om de 6 maanden een gevarieerde menukaart op. Hij gebruikt uitsluitend dagverse produkten en tovert er de mooiste creaties mee te voorschijn. Hij serveert de betere Belgische keuken met Zuiderse en Oosterse invloeden.

voorgerechten

Seizoenssoepje met verfijnde garnituur
Gegratineerde Sint-Jacobsvruchten met prei en wit wijnsausje
Carpaccio van rundsfilet, parmezaankrullen, rucolapesto en pijnboompitten
Ambachtelijke kroketjes : garnaal / kaas / duo van garnaal en kaas
Terrine van Ganzenlever met compote van ui en notenbrood

salades

Romeinse sla, met krokante kippenreepjes, lookcroutons en Ceasardressing
Gevarieerde sla met gegratineerde geitenkaas, honing, appel, spek, rode biet en Cashew noten
Knapperige salade met rundstagliata, goene boontjes, boschampignons en balsamicodressing
Salade Dijk 34: Kort gebakken Sint-Jacobsvrucht, scampi, terrine van ganzenlever, zalm en Italiaanse ham

hoofdgerechten

Filet Mignon van Belgisch wit/blauw rund (250gr.) gemengde sla met frietjes of kroketjes - Champignonroom/peperroom/Béarnaise/kruidenboter
Lamskroontje met ras el hanout en zuiderse groentjes
Brochette van kip, vers slaatje, rijst en currymayonaise
Ribbekes met ananas, frietjes en fris slaatje **(dinsdag à volonté)
Sliptongetjes meunière, fris slaatje met puree of frietjes
Kort gegrilde Zalmfilet, seizoensgroentjes en dillesaus
Paling in 't groen met 13 kruiden en frietjes
Scampi Diabolique (8st.) met rijst

desserts

Klassiek Crème Brulée
Tarte Tartin met Calvados en vanille ijs
Assortiment van fruitsorbets, vers gesneden seizoensfruit
Kaasbordje met notenbrood en ajuinkonfituur (3 kz)
Chocolade moelleux Dijk 34
Sabayon van Kriek
Dessert Dijk 34 (assortiment dessert)
Dame Blanche /Dame Noir
Café glacé
Chocolade coupe met huisgemaakte Advokaat
Coupe Colonel: citroensorbet met vodka
Mini Dame-Blanche / mini Café Glacé

ontbijt

Luxe Ontbijt
Klassiek Ontbijt
Veggie ontbijt
Kinderontbijt (tot 12 jaar)
Croissant met confituur

grootmoeders wijze

Mager rundstoofvlees bereid met Tongerlo Dubbel Bruin, witloofsla en frietjes
Vol-au-vent van handgeplukte hoevekip met sla en frietjes

wok

Kip gemarineerd met Oosterse groentjes, sojasaus en noedels
Scampi met curry-kokos-citroengras, Oosterse groentjes, noedels
Veggie met teriyaki, Oosterse groentjes, noedels

pasta

Pasta met goene pesto, pijnboompitten, kerstomaatjes en parmezaan
Tortellini: Zongedroogde tomaat/tomatenbouillon/basilicum/spinazie en sorbet
Tagliatelle met Scampi, tomatensaus, rucola en venkel

snacks

Spaghetti Bolognaise
Croque Monsieur (tot 17.00 u)
Croque Madame (tot 17.00 u)

kids

Verse Tomatensoep met ballekes
Kaaskroketje met verse sla
Garnaalkroketje met verse sla
Kipfilet met appelmoes,sla en frietjes
Gepaneerde melktongfiletjes met groene puree en huisgemaakte tartaarsaus
Stoofvlees met frietjes
Spaghetti bolognaise
Curryworst met sla en frietjes
Kinderijsje met discobolletjes
Chocomousse
Mini-Dame Blanche
Dijk34
Hoogveldweg 34
2500 Lier



+32 3 4893469
info@dijk34.be

Nieuwsbrief