Menukaart

De chef stelt om de 6 maanden een gevarieerde menukaart op. Hij gebruikt uitsluitend dagverse produkten en tovert er de mooiste creaties mee te voorschijn. Hij serveert de betere Belgische keuken met Zuiderse en Oosterse invloeden.

voorgerechten

Frisse Gazpacho € 8
Gegratineerde Sint-Jacobsvruchten met prei (4st.) € 16,80
Carpaccio van rundsfilet, parmezaankrullen, rucolapesto en pijnboompitten € 14,50
Ambachtelijke kroketjes : garnaal / kaas / duo van garnaal en kaas € 15,00 / € 13,00 / € 14,00
Tartaar van rauwe zalm met avocado en komkommer € 15,50
Buffelmozarella met vergeten tomaten, basilicum en tapenade van zwarte olijven € 14,30

salades

Romeinse sla, met krokante kippenreepjes, lookcroutons en Ceasardressing € 14,20 - € 18,50
Gevarieerde sla met gegratineerde geitenkaas, honing, appel, spek, rode biet en Cashew noten € 14,50 - € 18,80
Knapperige salade met rundstagliata, sperziebonen, zongedroogde tomaten, parmezaan en balsamicodressing € 15,90 - € 22
Salade Dijk 34: Kort gebakken Sint-Jacobsvrucht, Gamba, Mini-tomaat garnaal, zalm en Durocham € 17,50 - € 23,50
Griekse sla met feta, tomaat, komkommer, olijven en tzatziki € 14,50 - € 19
Slaate met gegrilde Scampi, Duroc ham, appel en graanmosterd/honing dressing € 16,20 - € 19,90
Belgische Tomaat-Garnaal met Oostendse grijze garnalen en frietjes € 18,20 - € 24,70

hoofdgerechten

Filet Mignon van Belgisch wit/blauw rund (250gr.) gemengde sla met frietjes of kroketjes - Champignonroom/peperroom/Béarnaise/kruidenboter € 25,80
Klassieke rundstartaar "minute" geprepareerd of niet geprepareerd met sla en frietjes € 19,80 / € 18,80
Krokant gebakken Kalfszwezerik 'Clamart' met erwtjes, spekjes, lauwe sla en kalfsjus € 26,90
Lamskroontje met ras el hanout en zuiderse groentjes € 26,80
Kipfilet met Champignonsaus/peperroom fris slaatje en frietjes € 17,90
Gamba's à la plancha (6st.), aardappel in de schil met kruidenboter € 25,80
Koningskrab uit de oven met espeletterpeper, citroen en korianderboter € 27
Paling in 't groen met 13 kruiden en dunne frietjes € 26,80
Sliptongetjes meunière, fris slaatje met puree of frietjes € 26,90
Oostends Vispannetje € 26,50

desserts

Klassiek Crème Brulée € 9
Citroentaart met meringue € 10
Assortiment van fruitsorbets, vers gesneden seizoensfruit € 10
Bordje van kaasmeester Michel Van Tricht € 14
Chocolade moelleux Dijk 34 € 9
Panna Cotta van witte chocolade 10 €
Dame Blanche /Dame Noir € 7,90
Café glacé 7,90 €
Chocolade coupe met huisgemaakte Advokaat € 8
Coupe Colonel: citroensorbet met vodka € 10
Banana Split € 9
Coupe Aardbei 9 €
Mini Dame-Blanche / mini Café Glacé € 5,50

suggesties

Mosselen Natuur € 23,90
Mosselen Witte Wijn € 24,90
Mosselen met Look € 24,90
Mosselen met Lookroom € 25,50
Mosselen Dijk 34 (Citroengras, kokosmelk, koriander en rode Curry) € 25,90

ontbijt

Luxe Ontbijt 24,90 €
Klassiek Ontbijt 15,90 €
Veggie ontbijt 16,90 €
Kinderontbijt (tot 12 jaar) 7,60 €
Croissant met confituur 3.00 €

grootmoeders wijze

Mager rundstoofvlees bereid met Tongerlo Dubbel Bruin, witloofsla en frietjes € 18,50
Boerenworst met stoemp van de chef (wortel, gebakken ajuintjes en komijn) € 16,90
Vol-au-vent van handgeplukte hoevekip met sla en frietjes € 17,50
Ballekes in tomatensaus met selder en puree 19,50 €

wok

Kip gemarineerd met Oosterse groentjes, sojasaus en noedels 17,50 €
Scampi met curry-kokos-citroengras, Oosterse groentjes, noedels 19,50 €
Veggie met teriyaki, Oosterse groentjes, noedels 16,00 €

pasta

Fettucini met venusschelpen 18,80 €
Tortellini: Zongedroogde tomaat/tomatenbouillon/basilicum/spinazie en sorbet € 18,00
Tagliatelle met Scampi, tomatensaus, rucola en venkel € 21,50
Pasta met goene pesto, pijnboompitten, kerstomaatjes en parmezaan € 17,50

snacks

Spaghetti Bolognaise 14,00 €
Wrap met kip en honing/mostert dressing 12,50 €
Wrap met melktongfilet en tartaarsaus 13,50 €
Croque Monsieur (tot 17.00 u) 10,50 €
Croque Madame (tot 17.00 u) 11,50 €
Toast kannibaal 12,90 €

kids

Verse Tomatensoep met ballekes 7,50 €
Kaaskroketje met verse sla 7,50 €
Garnaalkroketje met verse sla 8,50 €
Kipfilet met appelmoes,sla en frietjes 9,80 €
Gepaneerde melktongfiletjes met groene puree en huisgemaakte tartaarsaus 11,80 €
Stoofvlees met frietjes 9,00 €
Spaghetti bolognaise 8,00 €
Curryworst met sla en frietjes 8,00 €
Kinderijsje met discobolletjes 5,00 €
Chocomousse 5,80 €
Mini-Dame Blanche 5,50 €
Dijk34
Hoogveldweg 34
2500 Lier



+32 3 4893469
info@dijk34.be

Nieuwsbrief